Over Beko Onderhoud


Beko Schildersbedrijf en Onderhoud is een full-service onderhoudsbedrijf voor woningen en bedrijfspanden. Sinds 1997 dragen wij ons vakmanschap met trots en dat uit zich dan ook in ons werk. Ongeacht de grootte van een schildersklus of onderhoudsproject, wij gaan altijd voor het beste resultaat. Beko maakt alleen gebruik van A-kwaliteit producten, waardoor wij duurzaam werk kunnen opleveren.

Bent u benieuwd wat Beko Schilderbedrijf en Onderhoud voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zowel particulieren als bedrijven in Zuid-Holland kunnen een beroep doen op onze diensten voor o.a.:

  • Schilderwerk en planmatig onderhoud
  • Houtrot reparatie
  • Monumentaal schilderwerk en onderhoud
  • Sauzen van woning of bedrijfspand

Klantgerichte service

Met onze klantgerichte service hebben wij als doel om u zo veel mogelijk te ontzorgen. Dit betekent dat wij ons niet alleen ontfermen over de uitvoer van het onderhoud en de schilderswerkzaamheden, maar dat wij ook graag met u meedenken. Met welke werkwijze kunnen wij u het meest ontlasten en hoe kunnen we garant staan voor het gewenste eindresultaat? Geen project is gelijk en daarom krijgt u van Beko altijd advies op maat. Behalve dat wij netjes werken, zorgen wij er ook voor dat we de klus netjes, schoon en opgeruimd afleveren.

VCA-gecertificeerd

VCA gecertificeerdNaast de uitvoerige aandacht voor kwaliteit, heeft ook uw veiligheid en de veiligheid van onze vakmannen onze hoogste prioriteit. BEKO is daarom VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat al het onderhoud en schilderwerk volgens VCA-richtlijnen op een zo veilig mogelijke manier wordt uitgevoerd. Ook indien wij voor een project samenwerken met andere bedrijven en/of ZZP’ers, staan wij erop dat iedereen in het bezit is van het VCA-certificaat. Hierdoor kunnen wij instaan voor de veiligheid van u en onze specialisten.

Vragen en advies

Heeft u vragen of advies nodig over onderhoudswerkzaamheden en/of binnen- en buitenschilderwerk? Neem dan contact met ons op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan


Aanvragen