Schilderwerk


Wanneer het houtwerk van uw woning of bedrijfspand goed in de verf staat, zorgt dat ervoor dat uw pand een goede uitstraling heeft en zijn waarde behoudt. – Beko Schildersbedrijf en Onderhoud

Binnenschildersklussen

Schilderwerk Zo eens in de zeven jaar is de binnenzijde van uw pand aan een nieuwe schilderbeurt toe. Delen die sneller slijten, zoals de trap, moeten vaker worden geschilderd om een strakke uitstraling te behouden. Wij verzorgen al het binnen schilderwerk, van muren en plafonds, trappen, balustrades en kozijnen. Bij Beko Schildersbedrijf en Onderhoud kunt u terecht voor alle soorten schilderwerk technieken en onze binnenschilder heeft echt passie voor kwaliteit en zijn vak. U bent bij Beko Onderhoud zeker van een prachtig resultaat binnen schilderwerk. Uiteraard overleggen wij uitgebreid met u en adviseren wij u graag over keuzes op het gebied van kleuren en materialen. Wij zijn werkzaam in het Westland, Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer.

Werkzaamheden buitenschilder

Uw pand heeft aan de buitenzijde eens in de vijf jaar een schilderbeurt nodig. Door de effecten van het weer is het buitenschilderswerk sneller aan beurt dan binnenschilderswerk. Beko voert uw schildersklus voor buiten met veel passie en kwaliteit uit en wij kunnen daarbij ook direct houten delen controleren, repareren of vervangen. Ons schildersbedrijf beschikt over al het benodigde materiaal om ook op grote hoogte te werken of om lastigste plaatsen te bereiken. Wij verzorgen onder meer deelvervanging kozijnen en houtrotreparatie aan de dakkapel. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak bij u in het Westland. Wij komen graag naar u toe om uw vragen te beantwoorden en samen met u het pand te bekijken en alle mogelijkheden te bespreken.

Winterschilder

De winterschilder van Beko verzorgt tijdens de wintermaanden, november tot en met maart, schilderwerk tegen gereduceerd tarief. Meer weten? Bel ons op voor informatie. Wij komen ook langs in Rotterdam om u vrijblijvend te informeren en te adviseren. Wij zijn werkzaam in de regio’s Den Haag en Rotterdam maar onze schilder komt ook naar het Westland, Zoetermeer en omgeving. Wij zijn VCA-gecertifieerd en bent bij ons zeker van een perfecte service en hoge kwaliteit van de werkzaamheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Aanvragen