Sauswerk


Sauswerk

Sauswerk Sauswerk door een vakman van Beko geeft een geweldig resultaat. U bent zeker van professioneel werk. Sauswerk wordt toegepast op muren en plafonds en voor een goed resultaat is de ondergrond erg belangrijk. Wij zorgen graag voor ondergrond én sauswerk voor het beste resultaat. De gemiddelde woning moet zo eens in de 7 tot maximaal 15 jaar opnieuw worden gesaust. Dit hangt af van de belasting van het sauswerk: is er een open haard aanwezig, wordt er gerookt, maakt men vaak gebruik kan kaarsen en dergelijke. Sauswerk wordt regelmatig door mensen zelf gedaan, maar het resultaat valt dan vaak tegen: onregelmatige afwerking, onvoldoende strakke overgangen en een grove sinaasappelhuid op de muur. Ook de rommel die sauswerk met zich meebrengt wordt nog weleens vergeten. Als u Beko Onderhoud inschakelt dan bent u zeker van een hoogkwalitatief eindresultaat en wij ruimen de rommel zelf op. Wel zo handig.

Beko

Vanuit onze vestigingsplaats in Monster bedienen wij een grote regio. Als VCA-gecertificeerd Schildersbedrijf & Onderhoudsbedrijf is Beko dé partner voor de hele regio Zuid-Holland. Wij nemen zowel grote als kleine projecten onder onze hoede en geven elke opdracht, groot of klein onze volledige aandacht. Wij verrichten alle voorkomen schilderwerkzaamheden waaronder sauswerk voor particulieren, bedrijven en instellingen en leveren kwaliteit en service.

Diensten

Beko Schildersbedrijf & Onderhoud heeft een uitgebreid dienstenpakket. Ons personeel is vak geschoold en levert topkwaliteit. Wij kunnen voor u onder meer de volgende diensten uitvoeren:

  • Sauswerk
  • Schilderwerk, binnen en buiten
  • Onderhoudswerkzaamheden zoals houtrotreparatie
  • Winterschilder

Wilt u gladde muren en plafonds, kies dan voor professioneel sauswerk, inclusief het verzorgen van de perfecte ondergrond.

Wij verzorgen graag schilderwerk en sauswerk aan de binnenzijde van uw pand en ook de schilderwerkzaamheden aan de buitenzijde van uw pand waarbij wij direct houten delen kunnen inspecteren en zo nodig repareren. Ook voor moeilijk bereikbare plekken zoals schilderen op grote hoogte kunt u een beroep op ons doen. Wij beschikken over al het benodigde materieel om lastige klussen op een veilige en professionele manier voor u uit te voeren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Aanvragen