Onderhoud


Uw pand dient op regelmatige basis te worden onderhouden om de waarde en uitstraling van het pand te behouden of zelfs te verhogen. – Beko Schildersbedrijf en Onderhoud

Onderhoud

Onderhoud Beko is gevestigd in Poeldijk en bedient de regio: Den Haag, Rotterdam, Leiden en Zoetermeer en het Westland. Ons dienstenpakket is uitgebreid en gevarieerd, en zowel beschikbaar voor bedrijven als voor particulieren. Een greep uit ons dienstenpakket:

  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Vastgoedonderhoud
  • Houtrot sanering
  • Winterschilder

Beko voert uw werkzaamheden uit met grote zorg en aandacht. Of het nu om een grote of kleine klus gaat, perfectie is waar wij naar streven. Wij zijn VCA-gecertificeerd zodat u bij ons zeker bent van hoge kwaliteit. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie over schilderswerkzaamheden in Den Haag en omgeving.

Meer over onze diensten

Beko is hét schildersbedrijf voor al uw vastgoedonderhoud in en om Den Haag. Voor de buitenzijde van uw pand kunnen wij een zeer compleet dienstenpakket aanbieden, van inspectie houtrot tot deelvervanging van kozijnen, gevelreiniging en schilderwerk. De buitenzijde van uw pand is eens in de zeven jaar aan een opknapbeurt toe. Wij inspecteren houtwerk, repareren houtrot waar nodig of zorgen voor vervanging van de daklijsten. Uiteraard werken wij geheel volgens uw wensen en vindt vooraf uitgebreid overleg plaats, gevolgd door een passende offerte. Beko Onderhoud heeft specialisten in dienst die hun vak verstaan en wij werken uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit en A-kwaliteit verf van gerenommeerde merken. Tevens beschikken wij over al het benodigde materiaal om bijvoorbeeld ook op grote hoogte te werken. Wilt u dat uw woning of bedrijfspand weer in topconditie verkeert, neem dan contact op met Beko Schildersbedrijf & Onderhoud.

Particulieren, bedrijven en instellingen

Of u nu een particuliere woning wilt laten opknappen of schilderwerkzaamheden aan een groot bouwproject wilt laten uitvoeren, Beko Schildersbedrijf & Onderhoud staat graag voor u klaar. Vanuit Poeldijk komen wij naar u toe in Den Haag, Rotterdam en andere regio’s om uw wensen te bespreken. Wij schilderen uw woning aan de binnenzijde waaronder het sauzen van plafonds of het schilderen van de trap en het trappengat. Wij inspecteren, repareren uw kozijnen of zorgen voor deelvervanging van kozijnen, ook aan de dakkapel. Wilt u gebruik maken van aantrekkelijke kortingen kijk dan eens naar onze winterschilder. Tegen zeer aantrekkelijke tarieven kunt u in de periode november tot maart uw pand in Den Haag van een nieuw verfje laten voorzien. Zowel binnen als buiten. Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Aanvragen